Inspektionsvask

Inspektionsvasken er en naturlig forlængelse til en Boleto fiskeslagtemaskine.

Her kan operatøren nemt kontrollere at fisken er ordentligt rengjort. Hvis fisken, mod forventning, stadig indeholder rester af uønskede dele kan de nemt fjernes og skylles under vandhanerne. Endvidere er det nemt for operatøren at sende fisken videre i systemet efter inspektionen.

Her kan man vælge et bord hvor der er plads til to fiskekasser eller andre muligheder såsom rullebane transportbånd mm. Inspektionsvasken er konstrueret på grundlag af årtiers erfaring med slagtning af fisk, og er designet med mange vigtige detaljer for at gøre inspektionen af fiskene så ergonomisk som muligt for operatøren. Inspektionsvasken er fleksibelt konstrueret. Det betyder at man let selv kan ændre på placeringen af vasken i forhold til fiskeslagtemaskinen.

Man kan således hurtigt vende og dreje inspektionsvasken hvis forholdene med tiden skulle ændre sig.

Tekniske Data:

Vask:
L = 1750 mm.
B = 400 mm
H = 900 mm. (justerbar)

Bord:
L = 1280mm
B = 500mm
Justerbar til forskellige fiskekasser.

Materiale: Rustfrit stål

Produkter

Fiskeslagtemaskine

Boleto slagtemaskiner fremstilles individuelt ud fra den enkelte kundes ønsker og behov når det handler om type og størrelse af fisk, der skal slagtes.

Fiskekar med udløb

Boletos Fiskekar er solidt konstrueret i rustfrit stål af høj kvalitet. Fiskekaret er udstyret med et skydedørsudløb og en sliske der fører fiskene frem til slagtemaskinen.

Elevator transportbånd

Transportbåndet tjener til formål at fylde Boleto Fiskekaret op med fisk. Herved opnås, at personalet let kan fylde Boleto Fiskekaret med fisk og samtidig stå i korrekt ergonomisk arbejdsstilling.