Fiskeslagtemaskine

Boleto fiskeslagtemaskiner til fisk som ørred, makrel, sild, havaborre eller havbrasen er enkel og solidt konstrueret.

Boleto slagtemaskiner er lette at betjene, og vedligeholdelse af maskinen kan udføres af operatøren uden ekstraomkostninger til montører o.l.

Den solide konstruktion sikrer desuden, at forbrugsomkostningerne er lave. Boleto slagtemaskiner fremstilles individuelt ud fra den enkelte kundes ønsker og behov når det handler om type og størrelse af fisk, der skal slagtes. Dette medfører at maskinen kører optimalt med et spild på mindre end 0,5 procent. Slagtemaskinen er udført i rustfrit stål, hvilket sikrer optimal rengøring og lang levetid. Endvidere er operatørpladsen ergonomisk både med hensyn til korrekt arbejdshøjde for påsætning af fisk og betjening af styrepanel. Opstilling og indkøring af slagtemaskinen foretages af Boleto. Med maskinen følger instruktionsmanual og reservedelsliste.

Tekniske Data:

  • Trykluft: Min. 6 bar
  • Kompressor: Min. 2 KW
  • El: 380v, 50Hz
  • Vægt: 350 kg
  • Materiale: Rustfrit stål, AISI 304
  • Hastighed: Op til 50 fisk/min, justerbar.

Produkter

Fiskekar med udløb

Boletos Fiskekar er solidt konstrueret i rustfrit stål af høj kvalitet. Fiskekaret er udstyret med et skydedørsudløb og en sliske der fører fiskene frem til slagtemaskinen.

Inspektionsvask

Inspektionsvasken er konstrueret på grundlag af årtiers erfaring med slagtning af fisk, og er designet med mange vigtige detaljer for at gøre inspektionen af fiskene så ergonomisk som muligt for operatøren.

Elevator transportbånd

Transportbåndet tjener til formål at fylde Boleto Fiskekaret op med fisk. Herved opnås, at personalet let kan fylde Boleto Fiskekaret med fisk og samtidig stå i korrekt ergonomisk arbejdsstilling.